Заступник директора Департаменту Ігор Кульчицький виступив перед учасниками Міжнародної науково-практичної конференції

13 травня 2022

Заступник директора департаменту культури та туризму Ігор Кульчицький виступив перед учасниками ІV Міжнародної науково-практичної конференції "Ціннісні орієнтири в сучасному світі: теоретичний аналіз та практичний досвід".
 
Захід організовано Тернопільським національним педагогічним університетом імені Володимира Гнатюка, у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Тернопільською обласною військовою адміністрацією, Тернопільською обласною радою, Харківським національним педагогічним університетом імені Г.С.Сковороди, й іноземними партнерами з Польщі, Чехії та Туреччини.
 
Вітаючи учасників наукового форуму, Ігор Кульчицький наголосив, що сьогодні Україна, ставши до боротьби з російським окупантом, захищає не лише свою незалежність та територіальну цілісність, але й цілісність демократичної спільноти світу, загальнолюдські цінності, принципи і свободи.
 
Користуючись нагодою, він подякував іноземним партнерам за підтримку українських захисників та осіб, які, внаслідок агресії російської федерації, змушені були покинути свої домівки.