65-річний ювілей відзначає Тернопільський мистецький фаховий коледж імені Соломії Крушельницької

17 лютого 2023

65-річчя з часу створення відзначає Тернопільський мистецький фаховий коледж імені Соломії Крушельницької.

З цієї нагоди в Тернополі відбувся концерт, за участю студентів, викладачів та випускників навчального закладу.

Свої вітання до великого грона поздоровлень та побажань, які лунали з нагоди ювілею коледжу, долучила й директор департаменту культури та туризму Тернопільської ОВА Світлана Байталюк.

"За цей період, який віддаляє нас від часу створення, училища, а нині – коледжу, ви стали справжньої мистецькою кузнею, в горнилі якої народжуються, зростають та виховуються таланти, що прославляють нашу Україну далеко за її межами", - зазначила керівник департаменту.

Звертаючись до студентів коледжу Світлана Байталюк наголосила, що сьогодні вони підхоплюють від славетної Соломії Крушельницької символічну ювілейну естафету і продовжують нести в світ те світло, яке вона запалювала своїм талантом у душах людей: "Нехай це світло запалює нові зірки не мистецькому небосхилі нашої країни, яка сьогодні бореться за свою культуру, свободу та незалежність проти російських окупантів".

Вона подякувала студентам та викладачам, які активно займаються волонтерською працею, організовують та проводять благодійні концерти в підтримку ЗСУ, відвідують наших поранених бійців, роблять все від них залежне, щоб наблизити нашу спільну перемогу.

"Дякую вам за це! Дякую і вірю, що вже незабаром у великому святковому концерті, присвяченому нашій перемозі, дзвінко і велично звучатиме голос Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької!", - сказала директор департаменту культури та туризму Тернопільської ОВА Світлана Байталюк.