Створено Раду роботодавців Теребовлянського фахового коледжу культури і мистецтв

2 травня 2023

У Теребовлянському фаховому коледжі культури і мистецтв відбулося перше засідання Ради роботодавців цього закладу вищої освіти.

Участь в його роботі взяла директор Департаменту культури та туризму Тернопільської обласної військової адміністрації Світлана Байталюк.

Вона наголосила на тому, що важливим чинником підвищення якості освіти та зменшення розриву між практичною та теоретичною підготовкою фахівця є тісна співпраця закладу освіти та роботодавця.

Керівник коледжу Олена Ткачук ознайомила присутніх із завданнями, які ставить перед собою адміністрація вишу: підвищення іміджу коледжу на ринку освітніх послуг, забезпечення відповідності освітньо-професійних програм і навчальних планів, прогнозування потреб ринку праці у фахівцях відповідної спеціальності, сприяння проходження виробничої практики та працевлаштування випускників коледжу.

Учасники зустрічі обговорили подальший план роботи та обрали керівні органи Ради роботодавців.

Її головою стала директор Департаменту культури та туризму Тернопільської ОВА Світлана Байталюк, заступником – директор Теребовлянської мистецької школи Володимир Каськів.