У Тернополі відбулася презентація виставки акварелей "Особисті кордони"

19 травня 2023

У Тернопільському обласному художньому музеї відбулася презентація групової виставки акварелей «Особисті кордони».

Автором ідеї та куратором проєкту є художниця Олена Колєснік, яка після початку повномасштабної війни переїхала з Харкова до Тернополя. Олена залучила до виставки митців із Києва, Рівного, Львова, Краматорська, Одеси, Тернополя,  Криму.

Експозиція складається із 42 творів. 

Учасники виставки: Олександр Бобришев, Оксана Дученчук,  Олена Колєснік,  Оксана Черначук-Меншукова, Людмила Степанян, Стефан Стойков, Яніна Калініченко, Олександра Бєляєва-Кодацька, Діана Роде, Sve.te.o, Богдана Гуменюк, Євгенія Коган, Аліна Лобанова, Аліна Левандовська, Оксана Олексіїва, Марія Безкоровайна, Олександра Панфілова, Ірина Казмірук, Оксана Музика, Марія Гумецька, Максим Галіцький, Олена Золочевська.

Їх привітала директор департаменту культури та туризму Тернопільської ОВА Світлана Байталюк.

"Все тимчасове, а мистецтво – вічне! Творіть і даруйте світові красу. Робіть його добрішим. Наповнюйте життя новими барвами", - побажала вона митцям.

Виставка триватиме до 9 червня 2023 р. Відвідувачам пропонується ознайомитися з концепцією виставки, також з допомогою смартфону можна більш детально познайомитися з твором, його  автором та кураторським коментарем.

25, 29 травня та 6 червня з 10.00 до 12.00 год. охочі зможуть отримати супровід від куратора виставки в ознайомленні з експозицією та окремою підбіркою робіт, які можна придбати.