Директор Департаменту зустрілася з керівником проєкту ,,Тепле Поділля” – скарб України”

5 вересня 2023

Директор департаменту культури та туризму Тернопільської ОВА Світлана Байталюк провела робочу зустріч з керівником проєкту ,,Тепле Поділля” – скарб України” Сергієм Підмогильним, який є є представником Громадської організації ,,Молодіжна організація ,,Молодь - майбутнє України” (м. Київ) та координатором з розвитку мережі Greenways Ukraine.
 
Проєкт реалізується за підтримки Українського культурного фонду на території Тернопільської області.
 
Основне спрямування - оцифрування понад півсотні об’єктів культурної спадщини і малих музеїв регіону, розробка на їх основі професійних віртуальних 3D турів з аудіосупроводом, створення інформаційно-промоційного сайту про туристичну дестинацію ,,Тепле Поділля”.
 
"Станом на 30 серпня проведено роботи у 15-ти громадах в адміністративних межах Чортківського району. Відзнято близько 400 панорам про понад 70 об'єктів культурної і природної спадщини "Теплого Поділля". На основі цих матеріалів готуються цілісні віртуальні тури", - повідомив Сергій Підмогильний.
 
Наразі в соціальних мережах, на сторінці у Facebook https://www.facebook.com/TeplePodillia та в Інстаграм проводиться промоційна кампанія проєкту.
 
Частина промоції відведена проведенню в другій половині жовтня 2023 р. ,,мандрівної виставки” у Чорткові, Києві та Львові. Надалі планується її продовження у всіх 15-ти громадах регіону "Тепле Поділля".