У Бережанському замку відбулися обласні заходи, присвячені Дню туризму

27 вересня 2023

У старовинному Бережанському замку Державного історико-архітектурного заповідника у м. Бережани відбулися обласні заходи, присвячені Дню туризму.

На свято завітали представники туристичної галузі з різних куточків нашого краю, а також - працівники департаменту культури та туризму Тернопільської ОВА.

Місцеві актори-краєзнавці представили мистецьке дійство, учасники якого продефілювали в костюмах доби Середньовіччя та продемонстрували танці тієї епохи.

На території замку було представлено продукцію місцевих крафтярів, діяли майтер-класи з виготовлення воскових свічок та ляльок-мотанок, випікання "рогаликів Синявських".

Присутня на заході Директор департаменту культури та туризму Тернопільської ОВА Світлана Байталюк вручила нагороди кращим працівникам туристичної галузі.

"Дякую вам за працю! Дякую, що прагнете розвивати туризм, прокладати нові маршрути, дарувати людям радість від подорожей та пізнання наших пам'яток історії, архітектури та природи. Це особливо важливо у сьогоднішній нелегкий час", - зазначила, вручаючи грамоти та подяки керівник Департаменту.