Відбулось засідання наглядової ради Теребовлянського фахового коледжу культури і мистецтв

21 березня 2024

Відбулось засідання наглядової ради Теребовлянського фахового коледжу культури і мистецтв. Участь в його роботі взяла директор департаменту культури та туризму Тернопільської ОВА Світлана Байталюк.
 
В.о. директора коледжу Олена Ткачук ознайомила присутніх зі здобутками закладу за минулий рік та окреслила місію коледжу, націлену на підготовку затребуваних сучасним суспільством та національним ринком праці фахівців.
 
Йшлося також про розвиток науково-методичної діяльності, виховну роботу та розвиток студентського самоврядування, посилення профорієнтаційної роботи, про практичну підготовку і працевлаштування випускників, фінансовий стан та розвиток матеріально-технічного забезпечення, а також про інтеграційні зв’язки з іншими закладами та міжнародне співробітництво.
 
"Щороку ми стикаємося з новими завданнями та викликами часу, – зазначила Олена Ткачук, – але долаємо перешкоди завдяки спільним зусиллям та взаємопідтримці (як і вся Україна сьогодні згуртовується у протидії зовнішньому ворогу). Незабаром розпочнеться нова вступна кампанія і вкрай важливо дати нашій молоді достатні можливості для реалізації та надію на успішне майбутнє у власній державі. Для цього працює наш колектив, а також – для збереження національної
культури в надскладний для країни період".
 
У рамках засідання члени наглядової ради ознайомились з оновленнями матеріально-технічної бази закладу та переглянули коротку концертну програму, підготовану викладачами та студентами коледжу.